Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)56g118kcal13.5g0g7.3g0g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale28g96kcal6.2g0g7.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g94g64kcal1.5g14g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g604kcal43.6g30.4g33.2g0.4g
Valittu annoskoko224g302kcal21.8g15.2g16.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna112g151kcal10.9g7.6g8.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576