Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g45kcal0g0g5g0g
Oivariini, 60 (100g)5.2g29kcal0.1g0.1g3.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g254kcal1.5g2.2g26.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.3g2.2g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g706kcal6.4g11.6g69.6g3.6g
Valittu annoskoko223g353kcal3.2g5.8g34.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna112g177kcal1.6g2.9g17.4g0.9g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957