Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix23g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4.4g17kcal0g4.2g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g296kcal21.6g26.2g10.8g4g
Valittu annoskoko224g148kcal10.8g13.1g5.4g2g
Annoskoko puolitettuna112g74kcal5.4g6.6g2.7g1g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.9g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160