Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 117g32kcal1.4g4.7g0.2g2.5g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g479kcal28.2g11.8g33.6g5.6g
Valittu annoskoko224g239kcal14.1g5.9g16.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna112g120kcal7.1g3g8.4g1.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.6g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89878