Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis167g187kcal36.6g0g5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 10g7.3kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Mustapippuri 5.2g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g601kcal89.2g6.4g24.8g3.6g
Valittu annoskoko224g301kcal44.6g3.2g12.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna112g150kcal22.3g1.6g6.2g0.9g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524