Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g63g238kcal3.4g20g15.6g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti 55g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 31g94kcal5.6g0.4g7.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.9g24kcal1.1g0.5g2.2g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 31g41kcal0.8g1g3.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Juusto, mozzarella 16g41kcal2.9g0g3.2g0g
Sipuli, tuore16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g943kcal30.4g49.2g68.6g4.6g
Valittu annoskoko224g472kcal15.2g24.6g34.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna112g236kcal7.6g12.3g17.2g1.2g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905