Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)181g416kcal18.1g11.8g32.6g0.2g
Amerikan pekoni 1viipale18g57kcal2.1g0g5.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.1g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper5.6g5.6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g975kcal41.6g28.2g76g1.8g
Valittu annoskoko224g488kcal20.8g14.1g38g0.9g
Annoskoko puolitettuna112g244kcal10.4g7.1g19g0.5g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281