Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Perunajauhot,rainbow50g162kcal0g40.5g0g0.7g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Mansikka 29g14kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g15g57kcal0g14.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 29g12kcal0.3g1.2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g997kcal14.8g203.6g11.8g4.8g
Valittu annoskoko224g498kcal7.4g101.8g5.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna112g249kcal3.7g50.9g3g1.2g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.5g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386