Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g140g28kcal0.8g5.3g0.4g8.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g56g189kcal7g37.8g1.1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g521kcal16.6g89g10.8g24.4g
Valittu annoskoko224g260kcal8.3g44.5g5.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna112g130kcal4.2g22.3g2.7g6.1g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828