Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 18g94kcal0.2g0.1g10.5g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g70kcal2.1g14.4g0.2g0.7g
Grahamjauho 17g57kcal1.8g10.5g0.4g1.7g
Mustikka metsä- 70g31kcal0.4g4.5g0.4g2.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g14g16kcal0.4g0.6g1.4g0g
Rahka Milbona35g24kcal4.3g1.4g0.1g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g848kcal24.4g111g30.8g9.4g
Valittu annoskoko224g424kcal12.2g55.5g15.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna112g212kcal6.1g27.8g7.7g2.4g
Arvot/100g100g189kcal5.5g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163