Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g112g335kcal3.4g5.4g4.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g84g261kcal8.2g52.2g1.8g5.1g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1364kcal26.4g128.6g25.2g10.2g
Valittu annoskoko224g682kcal13.2g64.3g12.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna112g341kcal6.6g32.2g6.3g2.6g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975