Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado66g30kcal0.4g7.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 62g21kcal1.3g2.7g0.1g1.6g
Parsa 52g8.1kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g255kcal5.4g28.6g11.8g5.4g
Valittu annoskoko224g128kcal2.7g14.3g5.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna112g64kcal1.4g7.2g3g1.4g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739