Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)38g131kcal4.8g26.1g0.7g1.2g
Atria kevyt jauheliha44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)6.1g22kcal0.3g4.7g0.2g0.3g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio9g27kcal2.4g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g522kcal32g62.4g15.4g3g
Valittu annoskoko224g261kcal16g31.2g7.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna112g130kcal8g15.6g3.9g0.8g
Arvot/100g100g117kcal7.1g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358