Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 91g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Arkijuusto, Valio [330kcal]19g62kcal5.1g0g4.5g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g63g16kcal0.9g2.8g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g384kcal32g10.2g23.6g1.2g
Valittu annoskoko224g192kcal16g5.1g11.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna112g96kcal8g2.6g5.9g0.3g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475