Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy724g3837kcal57.2g231.6g304g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen151g1086kcal1.5g1.5g120.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g302g1810kcal63.3g19.9g162.9g0g
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal132g3.2g108.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g16476kcal508g512.4g1391.4g0g
Valittu annoskoko2232g8238kcal254g256.2g695.7g0g
Annoskoko puolitettuna1116g4119kcal127g128.1g347.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478