Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 200g747kcal29g113.8g14.6g20g
Margariini 70%, keiju laktoositon 270g1669kcal0g0g188.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.3g2.3g6.8g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200g53kcal6.6g6.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g250g140kcal21.2g12.5g0.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g200g160kcal5.2g8g12g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.5g0.7g22.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.3g0g0.3g
Raparperi 499g168kcal3.4g27.5g0.5g7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g9385kcal226.4g989.4g482.2g68.2g
Valittu annoskoko2232g4693kcal113.2g494.7g241.1g34.1g
Annoskoko puolitettuna1116g2346kcal56.6g247.4g120.6g17.1g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475