Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g181g1318kcal1.8g1.8g144.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 352g1208kcal35.9g246.5g4.2g12.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 181g155kcal5.6g7.9g10.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g307g62kcal1.8g11.7g0.9g4.3g
Oliivi kivetön musta rainbow90g163kcal0.5g5.1g15.4g0g
Katkarapu 361g247kcal52.2g0g4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%361g578kcal9.8g9.8g54.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 181g684kcal50.4g0g54.2g0g
Muna, annos 60g217g190kcal16.4g1.8g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g9213kcal348.8g569.6g602.6g33.2g
Valittu annoskoko2232g4606kcal174.4g284.8g301.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna1116g2303kcal87.2g142.4g150.7g8.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460