Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 241g941kcal5.1g5.3g101.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g60g37kcal8.4g1.8g36.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 40g8.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kirjolohi meri, filee 1207g1995kcal202.1g0g132.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 261g863kcal5.2g7.8g91.5g0g
Kananmuna omega201g261kcal26.3g0.6g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.2g
Soijajauho rasvainen 30g141kcal10.4g7.1g7.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g8596kcal520.2g64.8g771.8g13.6g
Valittu annoskoko2232g4298kcal260.1g32.4g385.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna1116g2149kcal130.1g16.2g193g3.4g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653