Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1438g1611kcal316.4g0g43.1g0g
Porkkanaraaste 200g300g81kcal1.8g15.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Korppujauho (Myllyn Paras)60g222kcal8.3g43.4g1.5g2.5g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Hirvenjauheliha oma saalis223g250kcal49g0g6.7g0g
Porkkanaraaste 200g46g13kcal0.3g2.5g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)9g34kcal1.3g6.7g0.2g0.4g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g4830kcal760.2g154.2g139.8g28.2g
Valittu annoskoko2232g2415kcal380.1g77.1g69.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna1116g1208kcal190.1g38.6g35g7.1g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852