Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g28g17kcal3.7g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 224g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 365g1251kcal37.2g255.2g4.4g12.8g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen673g936kcal127.9g0g47.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g557g195kcal5.6g36.2g2.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g281g1010kcal78.5g5.6g75.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g7224kcal507.2g600g303g27.4g
Valittu annoskoko2232g3612kcal253.6g300g151.5g13.7g
Annoskoko puolitettuna1116g1806kcal126.8g150g75.8g6.9g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418