Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Fenkoli, annos 100g80g25kcal1g5.8g0.2g2.5g
Maa-artisokka 320g146kcal1.6g26.2g0.6g12.8g
Lehtiselleri 56g7.1kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g56g13kcal1g1.7g0.3g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 16g141kcal0g0g16g0g
Vesi1360g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.2g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g1142kcal23.2g162.2g36.6g44.2g
Valittu annoskoko2232g571kcal11.6g81.1g18.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna1116g286kcal5.8g40.6g9.2g11.1g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404