Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g641g147kcal9g21.8g2.6g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g64g62kcal2.7g10.9g0.1g3.1g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Chili paprika punainen16g6.2kcal0.3g1.4g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Soijakastike 29g17kcal1.5g2.7g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g24g40kcal4.2g5.1g0.3g0.2g
Basilika, tuore8g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1282g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g690kcal40g112.8g6.8g12.6g
Valittu annoskoko2232g345kcal20g56.4g3.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna1116g173kcal10g28.2g1.7g3.2g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941