Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 799g973kcal169.8g0g32g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Paprika vihreä 340g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Paprika punainen 340g99kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi140g119kcal6.7g22.4g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Smetana, Valio, hyla200g779kcal4g5g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g4594kcal385.6g129.4g278g26.6g
Valittu annoskoko2232g2297kcal192.8g64.7g139g13.3g
Annoskoko puolitettuna1116g1149kcal96.4g32.4g69.5g6.7g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162