Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt166g76kcal5.3g8g2.5g0g
Mannasuurimo tumma 17g51kcal1.7g9.9g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g8g32kcal0g7.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g38kcal1.3g7.8g0.2g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.7g8.3kcal0.3g1.6g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g483kcal21.8g70.6g12.2g3.8g
Valittu annoskoko224g241kcal10.9g35.3g6.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna112g121kcal5.5g17.7g3.1g1g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888