Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g120g494kcal5.8g5.8g49.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2g8.1kcal0.1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1680kcal16.6g21.8g170.4g1.2g
Valittu annoskoko224g840kcal8.3g10.9g85.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna112g420kcal4.2g5.5g42.6g0.3g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328