Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g125g144kcal7.5g6.3g10g0g
Hunaja 5g17kcal0g4.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 23g10kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Manteli 2g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl6.3g22kcal0.9g3.5g0.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g617kcal32g44g34.8g2.4g
Valittu annoskoko224g309kcal16g22g17.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna112g154kcal8g11g8.7g0.6g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902