Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK96g154kcal20.2g0.3g86.4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 40g116kcal4.4g1.2g10.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g264kcal1.6g2.4g28g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1083kcal53.6g10.4g249.6g0.4g
Valittu annoskoko224g542kcal26.8g5.2g124.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna112g271kcal13.4g2.6g62.4g0.1g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632