Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita84g267kcal8.4g54.3g1.7g10.9g
Vehnäjauho, sunnuntai54g190kcal6.5g38.5g1.1g1.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 9g83kcal0g0g9.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 67g20kcal1.9g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1170kcal34.2g202.2g24.6g25g
Valittu annoskoko224g585kcal17.1g101.1g12.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna112g293kcal8.6g50.6g6.2g6.3g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760