Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 14g49kcal1.6g9.9g0.2g0.5g
Grahamjauho 11g36kcal1.2g6.7g0.2g1.1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g40g246kcal7.5g2.2g21.8g5.4g
Banaani, kuorittu 76g66kcal0.8g13.8g0.3g1.4g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Ruokasooda 1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Voi 20g146kcal0.2g0.1g16.4g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g20g75kcal0g19.5g0g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1449kcal28.4g141g82.4g16.8g
Valittu annoskoko224g725kcal14.2g70.5g41.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna112g362kcal7.1g35.3g20.6g4.2g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844