Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g39g51kcal1.7g2g3.9g0g
Auringonkukansiemen 33g198kcal7.7g4.2g16.5g2g
Seesaminsiemen, kuorineen 20g135kcal5.4g1.4g11.6g2.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale17g10kcal1.7g0.8g0.1g12.2g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g20g97kcal4.9g6.7g5.8g5.7g
Fiber husk (1rkl=10g)3.3g0.3kcal0.1g0g0g2.8g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g6.7g25kcal1.2g2.9g1.5g0.7g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1197kcal62.4g43.2g86.6g51.8g
Valittu annoskoko224g598kcal31.2g21.6g43.3g25.9g
Annoskoko puolitettuna112g299kcal15.6g10.8g21.7g13g
Arvot/100g100g267kcal13.9g9.6g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415