KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.7kcal1.3g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 25g73kcal2.2g12.8g0.6g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.8g0.8g2.3g
Flora culinesse10g76kcal0g0g8.4g0g
Maitorahka (Pirkka)51g34kcal6.2g2.1g0.2g0g
Siirappi 8.2g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g890kcal33g135.8g20g12.8g
Valittu annoskoko224g445kcal16.5g67.9g10g6.4g
Annoskoko puolitettuna112g222kcal8.3g34g5g3.2g
Arvot/100g100g199kcal7.4g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584