Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53g0.9g2.6g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Rypsiöljy 33g290kcal0g0g32.7g0g
Mustikka metsä- 70g31kcal0.3g4.5g0.4g2.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.9g11kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1520kcal16.2g203.6g68g9.8g
Valittu annoskoko224g760kcal8.1g101.8g34g4.9g
Annoskoko puolitettuna112g380kcal4.1g50.9g17g2.5g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746