Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Sokeri 37g152kcal0g37.3g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai3.2g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.8g0g0.2g
Kaakao (Oboy, original)2.2g8.1kcal0.1g1.8g0.1g0.1g
Liivate 3.3g12kcal2.8g0g0g0g
Flora vispi 20%44g97kcal1.3g2.2g8.8g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g22g103kcal0.6g14.1g4.8g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen6.6g36kcal0.7g3.2g2.2g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 44g15kcal1.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1091kcal26.4g148g42g1g
Valittu annoskoko224g546kcal13.2g74g21g0.5g
Annoskoko puolitettuna112g273kcal6.6g37g10.5g0.3g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376