Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sokeri 45g181kcal0g44.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)35g252kcal0.3g0.3g28g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.3g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)18g105kcal4.2g1.2g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1670kcal30.2g194.4g84.6g3.4g
Valittu annoskoko224g835kcal15.1g97.2g42.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna112g418kcal7.6g48.6g21.2g0.9g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.4g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928