Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g104g583kcal10.1g33.3g42.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g80g480kcal16.8g5.5g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g2399kcal55.4g80g201.2g0g
Valittu annoskoko224g1199kcal27.7g40g100.6g0g
Annoskoko puolitettuna112g600kcal13.9g20g50.3g0g
Arvot/100g100g535kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104