Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 23g3kcal0.3g0.2g0g0.3g
Ruohosipuli 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 40g54kcal3.4g7.1g0.8g2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 35g23kcal1.1g1.7g1.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)35g53kcal5.6g1.4g2.8g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 76g42kcal1.2g10g0.1g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g384kcal23.4g41.8g13.4g6.2g
Valittu annoskoko224g192kcal11.7g20.9g6.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna112g96kcal5.9g10.5g3.4g1.6g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964