Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.8g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.7g0g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g276kcal12.6g33.2g8.8g10g
Valittu annoskoko224g138kcal6.3g16.6g4.4g5g
Annoskoko puolitettuna112g69kcal3.2g8.3g2.2g2.5g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926