Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen33g12kcal0.1g2.7g0g0.5g
Kalaliemikuutio 1.5g4.4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 36g25kcal5.3g0g0.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%36g31kcal0.4g1.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g162kcal12.8g12.8g6.6g2g
Valittu annoskoko224g81kcal6.4g6.4g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna112g41kcal3.2g3.2g1.7g0.5g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181