Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g38g16kcal0.6g3.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g23g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g254kcal21g10.6g13.8g2.2g
Valittu annoskoko225g127kcal10.5g5.3g6.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna112g63kcal5.3g2.7g3.5g0.6g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757