Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Porkkana 26g8.5kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 5.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)31g41kcal5.6g0.7g1.9g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.8g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g10g17kcal0.8g0.5g1.2g0.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g10g18kcal0.4g0.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g261kcal16.2g24.4g10.2g3.4g
Valittu annoskoko225g131kcal8.1g12.2g5.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna112g65kcal4.1g6.1g2.6g0.9g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964