Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.1g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g6.1g21kcal0g5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g70kcal0.6g14.8g0g1.4g
Valittu annoskoko225g35kcal0.3g7.4g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna112g18kcal0.2g3.7g0g0.4g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081