Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 666g185kcal7.9g27.1g1.3g14g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Punajuuri 107g41kcal1.1g7.4g0.2g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g442kcal50.6g0g26.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g1631kcal129.6g119.4g65.6g39.8g
Valittu annoskoko2240g816kcal64.8g59.7g32.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna1120g408kcal32.4g29.9g16.4g10g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374