Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1165g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali408g86kcal4.9g13.9g0.8g8.6g
Peruna, keskikokoinen 60g117g70kcal1.7g15.1g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka117g13kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Soijakastike58g35kcal3g5.5g0.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 117g161kcal21.8g0g8.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g12g105kcal0g0g11.7g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g1237kcal70g96.8g61.6g31.4g
Valittu annoskoko2240g619kcal35g48.4g30.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna1120g309kcal17.5g24.2g15.4g7.9g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691