Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1661g764kcal53.1g79.7g24.9g0g
Mannasuurimo tumma 166g513kcal16.9g98.6g3g9.1g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.8g0.5g18.7g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g80g319kcal0g78.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai110g384kcal13.2g77.8g2.3g3.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g27g83kcal2.9g15.9g1.9g7.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g4825kcal217.8g702.8g121.6g39.6g
Valittu annoskoko2240g2413kcal108.9g351.4g60.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna1120g1206kcal54.5g175.7g30.4g9.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888