Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1774g745kcal173.9g26.6g1.8g0g
Sokeri 377g1530kcal0g376.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton89g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g4588kcal348.4g809.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko2240g2294kcal174.2g404.7g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1120g1147kcal87.1g202.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859