Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 640g4643kcal7.6g2.6g520.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 880g1220kcal110g2.6g86.2g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g640g3066kcal44.8g332.8g172.8g0g
Hermesetas-jauhe32g93kcal0.4g17.9g0g12.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen48g173kcal24g17.3g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g18388kcal373.6g746.4g1559.6g39g
Valittu annoskoko2240g9194kcal186.8g373.2g779.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna1120g4597kcal93.4g186.6g389.9g9.8g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038