Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g1200g4944kcal57.6g57.6g498g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1000g3301kcal20g30g350g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20g74kcal3.7g2.2g4.3g6.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 20g81kcal0.6g19.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g16801kcal163.8g218.4g1704.6g12.2g
Valittu annoskoko2240g8401kcal81.9g109.2g852.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna1120g4200kcal41g54.6g426.2g3.1g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328