Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Sokeri 233g944kcal0g232.4g0g0g
Fariinisokeri233g944kcal0g232.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g558g469kcal6.1g102.2g2.2g10g
Voi 116g844kcal1.4g0.5g94.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 582g1995kcal59.3g407.1g7g20.4g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g74kcal0g18.4g0g0g
Suklaa tumma 233g1202kcal9.1g123.9g72.1g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g13715kcal217g2244.2g404.2g85.6g
Valittu annoskoko2240g6858kcal108.5g1122.1g202.1g42.8g
Annoskoko puolitettuna1120g3429kcal54.3g561.1g101.1g21.4g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181