Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g765g642kcal8.4g139.9g3.1g13.8g
Canderel makeutusjauhe319g1224kcal9.2g296.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 10g68kcal0g0g7.6g0g
Margariini, flora kevyt 40 159g599kcal0.3g8.5g63.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g159g112kcal3.2g5.3g8.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 621g2132kcal63.3g434.9g7.5g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g10236kcal214.2g1815g216.4g73.2g
Valittu annoskoko2240g5118kcal107.1g907.5g108.2g36.6g
Annoskoko puolitettuna1120g2559kcal53.6g453.8g54.1g18.3g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917