Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 719g2466kcal73.2g503.1g8.6g25.2g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.6g11.9g0g0.2g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 948g252kcal31.3g29.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 379g476kcal41.7g1g34.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl142g1280kcal0g0g142.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g9162kcal295.6g1116g370g50.8g
Valittu annoskoko2240g4581kcal147.8g558g185g25.4g
Annoskoko puolitettuna1120g2290kcal73.9g279g92.5g12.7g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589